Αρχική ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ Ναταλία Ρωμανού – Backstage photos από τα γυρίσματα του νέου της video...

Ναταλία Ρωμανού – Backstage photos από τα γυρίσματα του νέου της video clip…

0Η Ναταλία Ρωμανού, γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση Αττικής και μεγάλωσε στο Μενίδι και τα τελευταία χρόνια ζεί και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτου της από πολύ μικρη ηλικία, είναι αυτοδίδακτη χωρίς μαθήματα φωνητικής. Εχει συνεργαστεί με πολλους τραγουδιστές, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Η Ναταλία, ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ έχοντας πάρει ολα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ζωδίου της, αποφασιστηκότητα, επιμονή και υπομονή. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο studio και ετοιμάζεται να κάνει ενα σημαντικο καλλιτεχνικό βήμα, κυκλοφορώντας το νέο της digital single.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού ειναι “Έτσι χτυπάς” από την δισκογραφική εταιρεια Voca Records, την δισκογραφική, η οποία υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες. Την μουσική και τους στίχους, υπογράφει o Γιώργος Γιαλετζής (3rd floor studio). Executive producer ο Παύλος Χριστοδούλου.

Μια ιδιαίτερη δυναμική μπαλάντα, από μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια που σίγουρα θα προκαλέσει λόγω της διαφορετικότητάς της, με στόχο να μιλήσει απ´ευθείας στην ψυχή του ακροατή, να ευαισθητοποιήσει και να μας βάλει όλους σε σκέψεις.

Εμείς βρεθήκαμε στα γυρίσματα του πρώτου της βίντεο κλιπ, το οποίο υπογάφει ο Αλέξιος Ερμείδης.Τα γυρίσματα έγιναν στην όμορφη Θεσσαλονικη. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Capsis hotel Thessaloniki, για την παραχώρηση των χώρων του.