Αρχική ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ Νίκος Κουρκούλης : Το αυθεντικό λαικό παιδί της Καβάλας που βιώνει μεγάλες...

Νίκος Κουρκούλης : Το αυθεντικό λαικό παιδί της Καβάλας που βιώνει μεγάλες στιγμές στο πλάι της Πάολα !

0

Ο Νίκος Κουρκούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Η αγάπη για την μουσική και το τραγούδι ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια και όπως και ο ίδιος έχει αναφέρει το «μικρόβιο» αυτό αναπόφευκτα του το μετέδωσε η οικογένειά του καθώς ο πατέρας του έπαιζε κιθάρα και η γιαγιά του μπουζούκι. Ο ίδιος θέλησε από πολύ μικρός να μάθει ως αυτοδίδακτος να παίζει μπουζούκι , ενώ παίζει ακόμα κιθάρα και μπάσο.

Πέρα από ταλέντο στη μουσική ο Νίκος Κουρκούλης νωρίς έδειξε ότι έχει και εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ως τραγουδιστής τα έκανε σε ηλικία μόλις δεκατριών ετών, όταν ξεκίνησε να τραγουδάει σε πανηγύρια και σε γάμους. Σιγά σιγά άρχισε να τραγουδάει και σε νυχτερινά μαγαζιά και σε ηλικία 16 ετών τραγούδησε για πρώτη φορά σε μπουζούκια της επαρχίας.

Όταν ενηλικιώθηκε πήρε την απόφαση να δουλέψει στην συμπρωτεύουσα. Το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης γρήγορα αγάπησε το αυθεντικό λαϊκό παιδί και ο Νίκος Κουρκούλης συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές. Η επαρχία και η Θεσσαλονίκη όμως δεν χωρούν πια τον καλλιτέχνη και φτάνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που τον φέρνουν στα μπουζούκια της Αθήνας. Απο εκεί ξεκινάει μια λαμπρή πορεία….

Η φετινή σεζόν ανήκει ολοκληρωτικά στον Νίκο και όχι άδικα. Ένα μεγάλο come back στο πλάι της Πάολα με απανωτά sold out στην Θεσσαλονίκη και τώρα εμφανίσεις που προετοιμάζονται στην Αθήνα και το Teatro Athens ! O Nίκος ανήκει στην γενιά των τραγουδιστών που και επιτυχίες έχει κάνει , και καλό παιδί είναι και δεν έχει προκαλέσει ίντριγκες και κίτρινα εξώφυλλα !