Αρχική Lifestyle Μαριάννα Μυλωνάκη : To όμορφο κορίτσι από την Κρήτη, που θέλει να...

Μαριάννα Μυλωνάκη : To όμορφο κορίτσι από την Κρήτη, που θέλει να ζήσει το όνειρό της στον χώρο της μόδας !

0

Η Μαριάννα Μυλωνάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης και έχει τελειώσει Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων και παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικα με το modeling και με το χορό.
Γεννήθηκε στις 13/3/1998 και ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ…Η όμορφη Χανιώτισσα, αυτό το διάστημα έχει στραφεί πλήρως προς τον χώρο του modeling και πριν λιγα χρονια ειχε διακρiθεί, με 2 τίτλους, Β’ Miss Πελλοπόνησος & Miss Casino, στον 27ο Διαγωνισμό Ομορφιάς 2017, στα Πελλοπονησιακά καλλιστεία.

Τον χειμώνα έχει προγραμματίσει μια σειρά από φωτογραφήσεις και επαγγελαμτγικές δουλειές με καταλόγους και editorial μόδας, σε γνωστά περιοδικά.Είναι ζηλιάρα και το δυνατό της σημείο είναι η ειλικρίνειά της Απαιτεί από από το κάθε αγόρι που μπορεί να βρεθεί στην ζωή της, να ειναι πιστός και να της φέρεται με ευγένεια. 

Θεωρεί οτι και οι δύο επαγγελματικές της ενασχολήσεις, αν εξασκηθούν σωστά, μπορούν να προσφέρουν πολλά και ίσως και να συμβαδίσουν σαν καριέρα.Μπορείτε να την ακολουθείσετε στο Instagram @mariannamilonaki

https://www.instagram.com/mariannamilonaki/