Αρχική ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ Γωγώ Τσαμπά : «Κάποτε έπινα πολύ αλκοόλ» . Η απόφαση που της...

Γωγώ Τσαμπά : «Κάποτε έπινα πολύ αλκοόλ» . Η απόφαση που της άλλαξε τη ζωή !

0

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πανηγύρια και στο γεγονός που πλέον δεν έχει δουλειά λόγω κορωνοϊού αλλά και στην προσωπική της ζωή και στον χωρισμό που είχε.  

Ο πατέρας της και η αρχή της καριέρας της: Η φωνή μου είναι δώρο από τον μπαμπά μου που ήταν και εκείνος τραγουδιστής. Με τον μπαμπά μου τραγούδησα στα 16 μου για πρώτη φορά. Ήμουν λίγο ατίθαση και νευρική. Είπα τρία τραγούδια απανωτά χωρίς πρόβα, την πρώτη φορά που τραγούδησα! Με πήγε σε ένα ωδείο, νευρίασα και έφυγα. Είμαι λίγο νευρική. Πριν 20 χρόνια σε πανηγύρι, νευρίασα με τον πατέρα μου και έφυγα.

Για τη δουλειά της που σταμάτησε λόγω κορωνοϊού: “Έχω να δουλέψω 9 μήνες. Με στεναχωρεί και με θλίβει ότι όσα και λεφτά αν έχεις μαζέψει, το ξέρετε τα έτοιμα χρήματα φεύγουν γρήγορα. Πόσο μάλλον οι μουσικοί που παίρνουν λιγότερα από εμάς. Οι μουσικοί υποφέρουν”. Ο Γρηγόρης στο σημείο αυτό της συζήτησης αποκάλυψε ότι η Γωγώ βοθάει όσο μπορεί τους μουσικούς που αυτή την περίοδο δοκιμάζονται. Για την προσωπική της ζωή και την μοναξιά: Γενικά δεν είμαι άνθρωπος της μοναξιάς. Τώρα που μένω μόνη μου είναι δύσκολο. Πολύ βαρύ πράγμα η μοναξιά. Υπήρξε μια σχέση που σταμάτησε μετά από 10 χρόνια. Και τώρα με τη σχέση που έχω τα πάμε καλά.

Για το αλκοόλ: Έχω να πιώ αλκοόλ 5 χρόνια. Παλιότερα έπινα πολύ αλλά κάποιος μου το είπε και το σταμάτησα εντελώς. Πίνω γάλα και νερό!

Πηγή : Newspistol.gr