Αρχική VIDEO CLIPS Νατάσα Θεοδωρίδου: Το νέο τραγούδι «Για Μένα» κυκλοφορεί – Δείτε το video

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το νέο τραγούδι «Για Μένα» κυκλοφορεί – Δείτε το video

0

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτει το νέο τραγούδι της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές ερμηνεύτριες της γενιάς της, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Για Μένα».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει με τη στιβαρή χροιά της φωνής ένα μοναδικό λαϊκό τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα, όπως η ίδια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει συνέχεια στη δοκιμασμένη συνεργασία της με τον εκπληκτικό Γιώργο Σαμπάνη, μαζί με τον οποίο μας έχει χαρίσει επιτυχίες όπως τα «Ασ’ Τα Όλα Κι Έλα», «Ανήσυχος Καιρός», «Επειδή Με Ξέρω», «Μη Μου Πεις Για Πάντα» και «Χαρτοπόλεμος», ενώ συμπράττει για πρώτη φορά με τον κορυφαίο στιχουργό Νίκο Μωραΐτη.

Για ακόμα μια φορά η αυθεντική λαϊκή φωνή και ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου αναδεικνύει το μεγάλο συνθετικό ταλέντο του Γιώργου Σαμπάνη, ενώ οι εξομολογητικοί στίχοι του Νίκου Μωραΐτη αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του τραγουδιού.

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου διαδέχεται τη μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία «Παραδόθηκα Σε Σένα» που μετρά πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει φτάσει στο Νο. 4 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI.

Το «Για Μένα» απέκτησε εικόνα με ένα ατμοσφαιρικό video clip που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals.

Χωρίς να αντέχει άλλο το βάρος ενός ανομολόγητου και μονόπλευρου έρωτα, η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει στάχτη τις αναμνήσεις του παρελθόντος και τραγουδά: «Για μένα, θα σου πω για μένα, για τα διψασμένα χείλη που κρατώ, για μένα, ποιος ρωτάει για μένα, που χωρίς εσένα πάλι σ’ αγαπώ…»

Το «Για Μένα» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.