Αρχική VIDEO CLIPS Εύη Ροζάκη and The Pergamonto Band “Άκου” μόλις κυκλοφόρησε από την Voca...

Εύη Ροζάκη and The Pergamonto Band “Άκου” μόλις κυκλοφόρησε από την Voca Records με καλοκαιρινή διάθεση (video)

0

Εύη Ροζάκη and The Pergamonto Band | Άκου
Μουσική : Κουρκουμέλης Γιάννης
Στίχοι : Ροζάκη Εύη
Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου
Μίξη: Studio 111.

Σκηνοθεσία – Σενάριο : Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Kris Tsiakiris
Βοηθός παραγωγής : Γιώργος Σταυρίδης

Κυκλοφορεί από την Voca Records © 2021

Διαθέσιμο στα μεγαλύτερα digital stores, για download και streaming…

H Εύη Ροζάκη, γεννιέται και μεγαλώνει στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 ετών αρχίζει να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα και πιάνο, ταλέντα που αναγνωρίζει αμέσως ο μουσικός παππούς της. Μόλις τελειώνει το Δημοτικό Σχολείο δίνει εξετάσεις για το Πρώτο Πρότυπο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης, όπου και σημειώνει επιτυχία. Η ίδια υπογραμμίζει πως η παιδεία και εκπαίδευση που έλαβε τα 6 χρόνια φοίτησής της εκεί, καλλιέργησαν και ταυτόχρονα απελευθέρωσαν το πνεύμα και την ψυχή της και αποτέλεσαν σταθμό για τη μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία.

Παράλληλα με τη μουσική σπουδάζει στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ,στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας. Εργάζεται σε χώρους σχετικούς με το αντικείμενό της και πάντα αγωνίζεται να μεταδώσει την ευαισθησία της μουσικής στο περιβάλλον της. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες ως τραγουδίστρια με Rock, Pop, Disco, Funk &Soul groups καθώς και με ρεμπέτικα σχήματα και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και μουσικοσυνθέτες για την κυκλοφορία Cd’s.

Το τραγούδι «Άκου» έχει την υπογραφή του σπουδαίου μαέστρου και συνθέτη Γιάννη Κουρκουμέλη, με στίχους εμπνευσμένους από την Εύη Ροζάκη και αποτελεί ένα καλοκαιρινό hit που έχει σκοπό να ταξιδέψει τους ακροατές στον κόσμο αυτό που η καρδιά χαίρεται και αγαπά. Αυτό το διάστημα κινείται δισκογραφικά, κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με το group «Περγαμόντο».