Αρχική ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ Αντρέας Ντισλής : Γνωρίστε τον ανερχόμενο τραγουδιστή, από την Θεσσαλονίκη

Αντρέας Ντισλής : Γνωρίστε τον ανερχόμενο τραγουδιστή, από την Θεσσαλονίκη

0

O Ανδρέας Ντισλής, γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1999 στην όμορφη Θεσσαλονίκη και τα μουσικά ακούσματα υπήρχαν μέσα στο σπίτι από πολύ μικρή ηλικία.
Στα 16 ήρθε η πρώτη δημόσια εμφάνιση του, δίπλα στην αδερφή του, η οποία είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια. Οι συμβουλές της αδελφής του και η αγάπη της, τον ακολουθούν, θα τον ακολουθούν καθόλη την πορεια του.
Μετά την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση, το μικρόβιο της μουσικής εγκαταστάθηκε μέσα του μόνιμα και τον έκανε να συνειδητοποιήσει τι θέλει να κάνει στη ζωή του.
Παράλληλα σπουδάζει στο ΑΠΘ στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.
Τα μαθήματα φωνητικής αποτέλεσαν και αποτελούν καθημερινότητα του. Τα ακούσματα αλλά και η αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι, τον έκαναν να μελετάει και να προσπαθεί να βελτιώνει καθημερινά τον εαυτό του.
Παράλληλα με τη σχολική και αργότερα φοιτητική ζωη του, έχει κάνει live εμφανισεις τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στις γύρω περιοχές.
Συνοδοιπόροι σε αυτό το ομορφο ταξίδι, είναι η οικογένειά του, οι συνεργάτες του, οι φίλοι του και οι άνθρωποι που τον ακολουθούν στις ζωντανές εμφανίσεις του
Το πρώτο του digital single θα κυκλοφορήσει σύντομα και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του, με τον συνθέτη/στιχουργό Γιώργο Γιαλετζή, με υπεύθυνο παραγωγής τον Παύλο Χριστοδούλου.
Μείνετε συντονισμένοι…